CSOMAGOK AKÁR -40%

Visszáru

A Fogyasztóvédelmi törvény (ZVPot) értelmében a vevőnek joga van a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül írásban kapcsolatba lépni a kereskedővel az hi@eggoglow.com e-mail címen, és értesíteni arról, hogy visszavonja az adásvételi szerződést, anélkül hogy megindokolná a döntését. A vásárolt termékeknek a kereskedőhöz történő visszaküldését az adásvételi szerződésről való elállási határidőn belül visszavonási értesítésnek kell tekinteni. Az egyetlen költség, ami a vevőt terheli az adásvételi szerződés lemondása miatt, az áruk visszaküldési költségeinek fedezése (postaköltség).

A vásárolt termékeket haladéktalanul vagy legkésőbb az adásvételi szerződés elállási értesítés benyújtásától számított 30 napon belül vissza kell küldeni az eladónak. A megvásárolt termékeket sértetlen, változatlan mennyiségben és eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, kivéve ha a termékek sérültek, rongáltak, elveszettek vagy mennyiségük csökkent a vevő hibája nélkül. A termékek visszaküldésekor a vevőnek ki kell tölteni egy nyomtatványt és azt eljuttatni az eladónak.

Ha a vevő már kifizette a visszaküldött terméket, az eladó legkésőbb a szerződés elállási értesítés, nyomtatvány kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a fizetett összeget a vevőnek. A visszatérített tranzakció átutalás utján történik a vevő számlájára.

Annak ellenére hogy intézkedéseink jóindulatból fakadnak, a honlap tartalmának módosítása során előfordulnhatnak hibák is. Az eladó vállalja, hogy a feltárt hibákat és hiányosságokat a lehető leghamarabb helyrehozza. A e-mailben figyelmeztetheti a eladót a hibáról.

A lemondási nyilatkozat ill. a termék abban az esetben tekinthető időben visszaküldöttnek, ha a csomag időben lett feladva.

Az online vásárlás esetán az eladó nem köteles visszafizetni a vásárlónak az átvett pénzösszeget előbb, mint a vásárló a terméket visszaadja vagy igazolja azt, hogy a terméket az eladónak elküldte, kivéve ha az eladó felkínálja a lehetőséget, hogy a visszaküldendő árut maga átvegye.