BEMUTATJUK A DAYDREAM-ET

BEMUTATJUK A DAYDREAM-ET

Az Eggo csapata meghallgatja a vásárlók kívánságait, és egyre többen említettétek, hogy szeretnétek egy olyan krémet, amely kifejezetten alkalmas lenne száraz és irritált bőrre. Dolgozni kezdtünk rajta, és most örömmel mutatjuk be a Smartskincare® bőrápoló termékcsalád legújabb tagját – a DAYDREAM-et – egy 3 az 1-ben krémet száraz, irritált és érzékeny bőrre.

A Daydream egy intenzív és kompakt arckrém, amely gazdagon táplálja és segít helyreállítani a bőrt. A tápláló és mélyen ápoló összetevők jól átgondolt összetétele segít feszesíteni a bőrt; a bőrpír, viszketés és érzékenység rendszeres használat mellett eltűnik. Szinte azonnal észreveszed a nyugtató és tápláló hatásokat, és a bőröd állapotában jelentős javulást tapasztalhatsz kevesebb mint egy hónapos rendszeres használat után.

Ha az arcbőröd irritált és száraz, az utolsó dolog, amit szeretnél, az, hogy olyan terméket használj, amely rontja a megjelenésedet. Ezért az eggo-nál megalkottuk a tökéletes univerzális krémet mindazok számára, akik ápolni szeretnék a bőrüket. Ez az intenzív ápoló krém nemcsak mélyen hidratál, hanem táplál, védi a bőr védőrétegét és nyugtatja a bőrt. A formula erőteljes hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a bőrben megtartani a vizet, kiegyenlíteni a finom vonalak és ráncok tónusát és megjelenését, valamint megnyugtatják a bőrt és segítenek csökkenteni a bőrpírt.

A száraz bőr könnyen irritáltá és gyulladtá válik, ezért az alapos bőrápolási rutin különösen fontos száraz bőr esetén. A száraz bőr ápolásának következetesnek kell lennie a reggeli és az esti bőrápolás során, és gyengéd, nem szárító termékeket kell használni, hogy a bőr egészséges és hidratált legyen.

FŐ ÖSSZETEVŐK: 

A bőrszárazság elleni leghatékonyabb védelmünk tápláló és nyugtató összetevők, például a shea vaj, a peptidek, a gotu kola - centella asiatica (CICA) és a matcha zöld tea tápláló keverékét tartalmazza. Tartalmazza a bőr védőrétegének legjobb barátait is - a ceramidokat és avokádóolajat, míg a hialuronsav segít megkötni a nedvességet és extra hidratálást biztosít a bőrnek.

Nyugtató összetétel: Centella Asiatica levél kivonat, zabmag kivonat, nátrium-hialuronát, tokoferol (E-vitamin), zöld tealevél por, béta-glükán – ezek az összetevők nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, tökéletesek azok számára, akik bőrpírtól vagy irritációtól szenvednek.

A bőr védőrétegének védelme: a ceramidok, a szkvalán, a tokoferol (E-vitamin), a zabmag kivonat erős bőrbarriert biztosítanak, amely segít megvédeni a bőrt a külső agressziókkal szemben, megtartja a nedvességet és megőrzi a bőr általános egészségét.

Hidratáló és tápláló összetétel: shea vaj, nátrium-hialuronát, glicerin, szkvalán, napraforgómagolaj, avokádóolaj – ezek az összetevők együtt hidratálják és táplálják a bőrt, segítve annak textúráját, hidratáltságát és egészségesebb megjelenését.

A krém legjobb tulajdonsága azonban a multifunkcionalitása. A Daydream egy többfunkciós krém mindennapi használatra. Használhatod arcmaszkként, gazdag nappali hidratálóként vagy éjszakai krémként.

  • GAZDAG NAPPALI KRÉM

A Daydream-et eredetileg gazdag nappali krémként hoztuk létre azok számára, akik túl könnyednek és nem kellően táplálónak találták a Zen Defense hidratálónkat. A Zen Defense minden bőrtípusra alkalmas, míg a Daydream kifejezetten száraz, nagyon száraz és vízhiányos bőrtípusokhoz készült. Tisztítás után és az általad preferált szérumok használata után vidd fel a rutinod utolsó előtti lépéseként, és ne feledkezz meg a nap folyamán az SPF-ről sem!

  • ÉJSZAKAI KRÉM

Az alvást nem véletlenül nevezik "szépítő alvásnak". Az alvás az az idő, amikor az agy kiválogatja a napi információkat, tárolja a fontos apróságokat, és hosszú távú emlékeket hoz létre. Ez az az idő is, amikor a testedet elárasztják a hormonok, amelyek elősegítik a helyreállítást és a regenerációt.

Éjszaka a bőröd melegebb és áteresztőbb – készen áll a bőrápoló termékek befogadására. A legjobb, ha intenzív hidratálót vagy tápláló éjszakai krémet használsz éjszaka, mivel bőröd készen áll arra, hogy felszívja, amit adsz neki. Az éjszakai áteresztőképesség kihasználásának legegyszerűbb módja egy tápláló éjszakai krém használata. Az éjszakai krémeket úgy tervezték, hogy kihasználják a bőr fokozott áteresztőképességét, miközben védőréteget hoznak létre a bőrön, amely segít megtartani a nedvességet, és megakadályozza a szennyeződések és egyéb piszkok bejutását, amelyek eltömítik a pórusokat.

  • 10 PERCES ARCMASZK

Használhatod tápláló, 10 perces maszkként is, amit akkor ajánlunk, ha nagyon száraz a bőröd, és gyorsan szeretnéd helyreállítani. Használatához vidd fel egy vastag rétegben a krémet a tiszta, száraz arcbőrre. Hagyd hatni legalább 10 percig, majd töröld le meleg, nedves törölközővel.

A lágy textúra egy puha felhőre emlékeztet, így alig várjuk, hogy kipróbálhasd és megoszd velünk a tapasztalataidat! 😍

Köszönjük, hogy időt szántál a blogunkra. Reméljük, hogy tanultál egy-két új dolgot.🌟

Ha szeretnéd megtudni, melyik termékünk a legmegfelelőbb számodra és a bőrtípusod számára, akkor javaslom, hogy töltsd ki a BŐRÁPOLÁSI KVÍZÜNKET.

Ne feleddd, hogy a szebb bőr felé vezető út egyedi, mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Kérdésed van, tanácsra van szükséged, vagy csak szeretnél valakivel beszélgetni a bőrápolásról? Lépj kapcsolatba velünk a hi@eggoglow.com címen, és bőrápolási szakértőink örömmel segítenek.

Szép napot! 🌸🌿💆🏻‍♀️