Hogyan kezdődött az egész...

Most már tisztában vagyok vele, hogy amilyen makacs vagyok, mindig mindent magam ellen tettem – többet, jobbat, gyorsabbat akartam, és nem igazán tudtam lelassítani. A testem arra kényszerített, hogy újra egyensúlyba hozzam magam, és megtaláljam a módját, miként vigyázzak magamra. Így a bőrápolás hamarosan a pihenőidőmmé vált – az az idő, amikor valóban jelen tudok lenni egy pillanatban.Számomra az öngondoskodás sokkal több annál, mint amit felkensz a bőrödre. Ide tartozik az is, hogy mit eszel, milyen életmódot élsz és hogyan gondolkodsz.

Elegem lett abból, hogy folyamatosan olyan termékeket próbáltam ki, amelyek nem segítettek, ezért a bőrápolás felé fordultam. A mozgalmas élettől való kötelező napi menedékemet kibővítettem más termékekkel, amelyek együttesen egy holisztikusabb megközelítést képviselnek, ami szerintem a te rutinodba is pozitív változást hoz. Ha véletlenül magadra ismersz ennek a történetnek legalább egy részében, arra szeretnélek biztatni, hogy szánj időt magadra, és csatlakozz hozzám.

Itt az idő, hogy ragyogj! ✨

Tjaša Bračko Co-Founder/CMO
Tjaša

Víziónk

Olyan termékeket szeretnénk kínálni, amelyektől jól érzed magad, és amelyek elérhető áron segítenek, hogy te is ragyoghass. Ahelyett, hogy a teljes körű tökéletességre törekednénk, abban szeretnénk segíteni, hogy az igazi énedként ragyogj.

Öngondoskodás

Ez nem egy önző dolog. A lassítást jelképezi, egy rituálé, amely során úgy gondoskosz magadról, ahogyan más sosem fog. Egy EGGO csajszi hallgat a testére, és minden nap szán egy kis időt arra, hogy csak önmagára koncentráljon.

Ragyogj belülről

Hiszünk abban, hogy az igazi szépség belülről fakad. Ha megtalálod a megfelelő belső egyensúlyt, a bőröd is ragyogni kezd, és ez lesz a napi rutinod következő lépéseinek alapja.

Minden, amitől ragyogsz

A boldogság az apró dolgokban rejlik, és néha csak a megfelelő kellékre van szükségünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A játékos, de hasznos és hatékony eggo termékek üdítő színt visznek a napi rutinodba.

Miben különbözünk...

icon Szeretettel készítve Európában, Szlovéniában
icon Nem tartalmaz káros összetevőket és illatanyagokat
icon Vegán termékek kizárólag boltunkban
icon Szuperételekkel gazdagítva (a szuper ragyogó bőrért)

Kis csapat nagy tervekkel

Csapatunknak szenvedélye az öngondoskodás, bátran próbálunk ki minden újat és jót, és soha nem fogadunk el nemleges választ – kivéve, ha valaki fényvédő nélkül hagyja el az otthonát. Az egy NAGY nem.

Tjaša
CO-FOUNDER & CMO
Žiga
CO-FOUNDER & CEO
Hana
MARKETING SPECIALIST
Tara
INFLUENCER MANAGER
Monika
INFLUENCER MANAGER
Tina
PRODUCT DEVELOPMENT