Ismerd meg az új Sun Hero SPF 50+-t

Ismerd meg az új Sun Hero SPF 50+-t

Ha létezik egy univerzális bőrápoló termék, akkor az a fényvédő. Senki sem menekülhet a napsugarak elől, és egy jó fényvédő krém lehet a különbség az egészséges és a nem egészséges bőr között... Ha már a jó fényvédőről beszélünk, ez eddig nem volt könnyű; hihetetlenül nehéz lehet egy olyan összetételt találni, amely megfelel a az elvárásoknak, mivel a piacon lévő krémek nagy részének használata általában nem túl élvezetes – annak ellenére, hogy rendkívül fontos védelmet nyújt.

De ez már nem így van, hiszen végre elhoztuk azt a terméket, amelyet a Glow csapatunk a leginkább kért. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a Sun Hero SPF 50+ fényvédőt, amelyet valóban szívesen fogsz viselni. Úgy terveztük, hogy minden bőrtónusnak és problémának megfeleljen, könnyed érzetet biztosítson és keverhető legyen, illetve olyan előnyökkel járjon, amelyek fontosak a bőrápolásban – miközben páratlan fényvédelmet biztosít –, mindenre képes, amit egy jó fényvédő krémtől elvárnánk, bizonyítva, hogy a tökéletes formula végre létezik.

Persze tudod, hogy nem készítenénk akármilyen fényvédőt (mint ahogy nem tudnánk egy akármilyen hidratálót vagy szérumot sem készíteni). Ahelyett, hogy a vegyi és ásványi fényvédő összetevők között választottunk volna, amelyeknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai, egy olyan hibridet hoztunk létre, amely mindkét világból a legjobbat nyújtja. Aztán nem hagyhattuk ki néhány kedvenc, bőrtámogatást elősegítő összetevőnket sem, mint például az E-vitamin és a niacinamid – amelyek hidratálják, fényesítik és megnyugtatják a bőrt. Mindegyik egy könnyű textúrában áll össze, amely zökkenőmentesen beleolvad az egész bőrbe, anélkül, hogy fehér árnyalatot, elsöprő illatot vagy zsíros maradékot hagyna maga után.

Mi van benne

Mindenekelőtt beszéljünk a fényvédő szűrőkről, amelyek SPF 50+ fényvédelmet biztosítanak. Ahelyett, hogy megpróbálnánk választani a kémiai és ásványi szűrők között, ahogyan azt oly sokan teszik, azt tapasztaltuk, hogy a kémiai és ásványi szűrők stratégiai párosítása nemcsak a legjobb védelmet, hanem a legjobb élményt is kínálja. A kémiai szűrők ebben a speciális formulában – Octisalate, DHHB, Octyltriazone, Iscotrizinol – szivacsként működnek, elnyelik a nap káros sugarait, így azok nem érik el a bőrt.


Az ásványi (vagy fizikai) szűrők viszont úgy működnek, hogy fizikai gátat hoznak létre a bőr felszínén, amely azután visszaveri, szétszórja és elnyeli az UV-fényt; gyakori összetevők a cink-oxid és a titán-dioxid, bár termékünkben csak az utóbbit találod meg.

 

Mindkét szűrőtípus használata mellett döntöttünk, mert különböző előnyöket kínálnak; a kémiai szűrők zökkenőmentesebben olvadnak be a bőrbe, és kevésbé kopnak le, míg az ásványi szűrők mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen védekeznek, és kevésbé valószínű, hogy irritációt okoznak, valamint azonnali védelmet nyújtanak. A kettő párosításával hibrid formulánk széles spektrumú védelmet kínál (tehát az UVA- és UVB-sugarakkal szemben is védelmet nyújt, amelyek hozzájárulnak a fotoöregedéshez (illetve a leégéshez), a lehető legjobb felhasználói élménnyel – mindenki nyer.

 

Továbbá az SPF 50-et választottuk. Az „50” azt jelzi, hogy mennyi időbe telik, amíg a napsugárzás kipirosítja a bőrt, ha a fényvédő krémet pontosan az utasításoknak megfelelően használjuk – azzal az idővel szemben, amennyibe ez napvédő nélkül telne. Tehát a fényvédőnk 50-szer hosszabb ideig megakadályozza a bőr kipirosodását, mint fényvédő nélkül.

 

És bár az elmúlt években megkérdőjelezték a „valódi” SPF-értéket – egyes összetételek nem kínálnak annyi SPF-et, mint amennyit állítanak –, a miénk különböző teszteken esett át, amelyek során megállapították, hogy a fényvédőnk 50-nél nagyobb SPF-szintet biztosít.Hozzáadtuk a niacinamidot, más néven B3-vitamint, amely egy erős összetevő, amely arról ismert, hogy csillapítja a gyulladást, támogatja a bőr védőrétegét és javítja a sötét foltok megjelenését.

 

A fényvédő szűrőkkel együtt ezek az összetevők önmagukban is erőteljesen ragyogó bőrápoló kezelést biztosítanak. Leteszteltük a formulánkat bizonyos bőrápolási előnyök tekintetében is; az eredmények azt mutatták, hogy nem komedogén (tehát nem tömíti el a pórusokat) és nem aknegén (tehát nem okoz pattanásokat).

Hogyan használd

Lehet, hogy itt a nyilvánvalót állítjuk, de a bőrápolási rutin utolsó lépéseként kell felkenni a fényvédőt minden reggel, függetlenül az időjárástól. (Az UV-fény áthatolhat a felhőkön, ezért borús napokon is teljesen leéghetsz.) Ezen kívül kétóránként újra fel kell kenni, különösen, ha izzadsz, vagy úsztál. Szerencsére maga a felvitel egyszerű, köszönhetően az elegáns, nem krétás összetételnek – egyszerűen használd a tubus applikátorát, és bőségesen nyomj belőle az ujjbegyeidre, majd kend rá (ne dörzsöld be a fényvédőt) a bőrödre, nem kell fizikai erőt kifejtened hozzá.
Mivel olyan fényvédő krémet szerettünk volna létrehozni, amelyet valóban élvezetes használni, bízhatsz abban, hogy nem marad ragacsos, zsíros vagy olajos maradvány a bőrön – és a sminkelés is gyerekjáték. A keverhető formula áttetsző, és nem hagy fehér árnyalatot a bőrön, így minden bőrtónushoz illik.Ehhez a termékhez műanyagot választottunk, amely utazáshoz is ideális, így mindig élvezheted a mindennapi védelmet, bárhová is mész.
Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veled ezt az újdonságot, és alig várjuk, hogy kipróbáld a Sun Hero SPF 50-et. Kérdéseid vannak? Írj nekünk a hi@eggoglow.com címre, és szívesen segítünk! !