SMARTSKINCARE

SMARTSKINCARE

Elhiszed, hogy léteznek olyan összetevők, amelyek pontosan tudják, hol jelennek meg a pattanásaink, hol vannak hiperpigmentációink vagy sötét foltjaink, mert nem használtunk napvédőt, és hogy ezek az összetevők aztán aktiválódnak és pontosan azokat a testrészeket célozzák meg, amelyeknek segítségre van szükségük?  

Az eggo-nál felkutattuk ezeket az adaptogén összetevőket, és új bőrápolási termékeinkben is helyet kaptak.

“Tudom, hogyan kell utánanézni, nincs szükségem bőrgyógyászra.”

Mindannyian szakértőnek érezzük magunkat, amikor a drogériába megyünk, hogy a bőrápoló termékek közül válogassunk. Általában a következő kérdésekre adott válaszok alapján próbálunk megfelelő készítményt találni: száraz a bőröm, zsíros a bőröm, meg akarok szabadulni a ráncoktól, pattanásoktól, egyebektől. A különféle hidratálók, krémek vagy szérumok közül válogatunk, és reméljük, hogy sikerül megfelelő terméket vásárolnunk. 

Nekünk, elveszett barátoknak, akik mindig a helyes választ keressük, van egy új megközelítés, amely nagyban megkönnyítheti a dolgunkat. Most olyan arcápolási termékekkel segíthetünk, amelyek az adaptogén összetevők segítségével megtalálják a bőr problémás területeit, és az összes sejtjüket pontosan oda irányítják. Az intelligens bőrápoló termékek összetevői felmérik bőrünk állapotát, majd alkalmazkodnak és azt nyújtják, ami a legjobban hat rá. 

Most hoztunk egy új megközelítést, amely nagyban megkönnyíti a dolgunkat. Olyan arcápolási termékeket hoztunk létre, amelyek az adaptogén összetevők segítségével megtalálják a bőr problémás területeit, és közvetlenül azokat célozzák meg. Az intelligens bőrápoló termékek összetevői felmérik a bőrünk állapotát, alkalmazkodnak hozzá és azt nyújták, ami a legjobban hat rá.

Íme a smartskincare termékcsaládunkban található összetevők, amelyeket neked is ki kell próbálnod. 

Adaptogének x eggo

Egyszerűen fogalmazva, a stressz kibillentheti a bőrt az egyensúlyából - itt jönnek képbe az adaptogének, amelyek finoman visszavezetik a bőrt a kívánt állapotba. Ezt kétféleképpen tehetik meg: rövid távon segítenek visszaállítani a bőr állapotát a stresszhatás után, hosszú távon pedig megvédik a bőrt a stressz jövőbeli hatásaitól, beleértve a bőr öregedésének jeleit. Íme néhány a legjobb adaptogének közül, amelyeket az eggo smartskincare termékekben is megtalálhatsz:

 A rhodiola számos bőrproblémát képes enyhíteni, beleértve a száraz bőrt, a bőrpírt, a viszketést és az érzékenységet. Az érzékeny bőr lehet genetikai hajlam, vagy olyan környezeti stresszfaktorok által okozott állapot, mint a zord időjárási körülmények vagy az intenzív bőrápolási termékek túlzott használata. A Rhodiola segíthet helyreállítani a károsodott bőrmikrobiomot, és segít az ilyen stresszorok által okozott károk eltüntetésében.

A bőrápolásban a rhodiola arról is ismert, hogy enyhíti a finom vonalak és a ráncok megjelenését. Ez feltehetően a flavonoidok és antioxidánsok magas jelenlétének köszönhető.  

Röviden: a rhodiola szó szerint megtanítja a bőrödet alkalmazkodni a stresszhez.

 Az édesgyökér kivonat rendszeres használata világosítja a bőrhibákat és a foltokat (beleértve az öregségi foltokat is). Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és nyugtató hatású. Bármely termékhez hozzáadható aktív és gyógyító összetevőként, hogy megszüntesse az ekcéma, a pikkelysömör, a száraz bőr, a kiütések, a bőrgyulladás okozta problémákat és egyebeket. 

Erős antioxidánsként hat: Sok más növényi kivonathoz hasonlóan az édesgyökér is tartalmaz flavonoidot, amely egy gyulladáscsökkentő összetevő. Ez csökkenti a bőr öregedését és elszíneződését okozó reaktív oxigénfajokat.

Sokoldalúságának köszönhetően a zöld teát különböző bőrgyógyászati problémák, például pattanások, rosacea, pikkelysömör, vírusos szemölcsök, sőt bőrrák kezelésére is tanulmányozták.

Bőrvédelem: A zöld tea antioxidánsként hat, elpusztítja a környezeti stresszhatások, például az UV-sugárzás és a környezetszennyezés által okozott szabad gyököket, így logikus választás a bőr védelmére. A zöld tea kivonat minden öregedés elleni bőrápoló készítmény remek összetevője.

Csökkenti az öregedés jeleit: A zöld tea csökkentheti a nap okozta károk jeleit, például a hiperpigmentációt, a durva textúrát és a finom vonalakat.

Csökkenti a felesleges faggyút: ezen képessége, valamint gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságai ideálissá teszik azok számára, akik pattanásokkal vagy zsíros bőrrel küzdenek.  

Nyugtatja a bőrt: A zöld tea csökkentheti a gyulladást az olyan bőrbetegségek esetében, mint az ekcéma, a pikkelysömör és a pattanások.

Nos, most, hogy új ismeretekkel gyarapodott a tudásod, már csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz az online boltunkba, és kiválasztod a kedvenceidet.